Ενημέρωση για Προετοιμασία

«Δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο Πελένδρι»

Η ΑΕΛ Λεμεσού, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι από σήμερα Τετάρτη 12/07, θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας.

Οι προπονήσεις από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιουλίου θα συνεχιστούν στο Πελένδρι και η ομάδα θα διαμένει σε ξενοδοχείο στον Αγρό.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης για τον Αγρό και το απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους και το προπονητικό του επιτελείο θα έχουν μαζί τους, 29 ποδοσφαιριστές.

Μούριελ Μπέκερ (Τ), Μιγκέλ Ολιβέιρα(Τ), Μιχάλης Κυριάκου(Τ), Χρίστος Νεοφυτίδης(Τ), Τζάλμα Σίλβα, Εύδωρας Σιλβέστρου, Πέταρ Φιλίποβιτς, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Σεμπάστιαν Ντεγόεστ, Χιούγκο Μπάστο, Χριστόφορος Φραντζής, Σάββας Χριστοδούλου, Βασίλης Παπαφώτης, Σλόποταν Μεντόγεβιτς, Λεόντιος Ζαχαρία, Χαβιέρ Μεντόζα, Βιτόριο Κοντινέλλα, Χρίστος Σεργίου, Φέτορ Τσέρνιχ, Θέμης Θεμιστοκλέους, Άαρον Τσιμπόλα, Μέντεζ Μορέιρα, Μιχάλης Κολιάς, Τζόναθαν Μόρσεϊ, Άγγελος Ανδρέου, Χοσέ Ρόμο, Σάιντο Μπεραχίνο, Ανδρέας Μακρής, Μιχαήλ Οδυσσέως.

** Ο Αλεξάντερ Κασανίκλιτς, βρίσκεται στη Σουηδία όπου συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και θα επιστρέψει στη Κύπρο σε κατοπινό στάδιο.

Κατά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα μας θα δώσει και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδριού με την ΑΕΖ Ζακακίου στις 18 Ιουλίου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού