«Έχεις πάντα τον άλλον ανάγκη…»

Τον Σύνδεσμο Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς» θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
Άτομα από τον Σύνδεσμο θα βρεθούν στο «Στάδιο Άλφα Μέγα» και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα φιλοξενούμενοι από την Διοίκηση της ΑΕΛ.

Θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Προεδρική σουίτα της ΑΕΛ.

Ο Σύνδεσμος Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς», έχει ως σλόγκαν «γιατί όποιος και να ΄σαι, ό,τι και να ΄σαι, έχει πάντα τον άλλο ανάγκη…»

Ο Σύνδεσμος είναι φορέας παροχής υπηρεσιών για ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία.

Ιδρύθηκε το 2000 στη Λεμεσό και το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του Συνδέσμου αποτελείται από επαγγελματίες και συνεργάτες πολλών ειδικοτήτων και έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Στόχοι και σκοποί του Συνδέσμου είναι η αποφυγή του κινδύνου ιδρυματοποίησης, η κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση των ατόμων με νοητική αναπηρία, η καταπολέμηση των συνθηκών που οδηγούν σε κοινωνικό αποκλεισμό, η επαγγελματική αποκατάσταση, η δια βιού μάθηση και εκπαίδευση των ατόμων με νοητική αναπηρία, η ποιοτική τους απασχόληση και φροντίδα, η προστασία και η άσκηση των δικαιωμάτων τους και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
«Γιατί όποιος και να ΄σαι, ό,τι και να ΄σαι, έχεις πάντα τον άλλο ανάγκη…».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο