Ανακοίνωσε συμφωνία με Macron, o Γενικός Διευθυντής

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο με υπερηφάνεια ανακοινώνει την νέα πολύ σημαντική συμφωνία με την εταιρεία MACRON και επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμη τέσσερα χρόνια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Η Ιταλική Αθλητική εταιρεία MACRON ήταν και θα παραμείνει μεγάλος χορηγός του Αθλητικού Υλικού και των επίσημων εμφανίσεων της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης μας στη προσπάθεια της ομάδας μας να είναι συνεχώς πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, πέραν της προμήθειας και χορηγίας του Αθλητικού Υλικού και των επίσημων εμφανίσεων, θα δημιουργηθεί ακόμη ένα AEL Official Shop στο νέο μας γήπεδο.

Την νέα πολύ σημαντική συμφωνία, ανακοίνωσε και σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, κ.Μάριος Σταδιώτης.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε την επέκταση της συμφωνίας μας με την εταιρεία MACRON μέχρι το 2027. Η Αθλητική εταιρεία MACRON είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα συνεχίσει να βρίσκεται ως μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΛ. Είναι ένας κολοσσός στο τομέα της και η φιλοσοφία της ταιριάζει απόλυτα στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει η ομάδα μας. Θα συνεργαστούμε επίσης και στο νέο κατάστημα μας που θα φτιάξουμε στο νέο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία με αμοιβαίο όφελος

Οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία Macron έγιναν τις τελευταίες βδομάδες σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ της Διεύθυνσης της Ιταλικής εταιρείας και του κ.Μάριου Σταδιώτη και η ομάδα μας εξασφάλισε πιο ευνοϊκούς όρους.
Ευχαριστούμε την Αθλητική εταιρεία MACRON για αυτή τη νέα συμφωνία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας της ΑΕΛ. Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με αμοιβαίο όφελος.