Ενημέρωση για Κατόχους Διαρκείας και Εισιτήρια για το ΑΕΛ-ΕΝΠ

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τις κάρτες τους, μπορούν να το πράξουν πριν από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΕΝΠ στο Τσίρειο στάδιο.

Από τις 17.00 μέχρι και τις 19.15, μπροστά από τα ταμεία της Θύρα 3, θα παραδίδονται οι κάρτες διαρκείας στους κατόχους τους.

* Απαραίτητη η ένδειξη της ταυτότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εισόδου στην Ανατολική κερκίδα θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στη Δυτική κερκίδα.

Εισιτήρια θα υπάρχουν διαθέσιμα στα ταμεία της Δυτικής κερκίδας μπροστά στην είσοδο 1.

Τιμές Εισιτηριων:

Κανονικά 15€
Μαθητικά 10€
Παιδικά 1€

ταμεία / είσοδοι ανοίγουν στις 17:00

Για κατόχους VIP Season Tickets & VIP BOX Holders

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει τους κατόχους VIP Εισιτηρίου Διαρκείας, αλλά και τους VIP Box Holders ότι προχώρησε στις παρακατω ενέργειες προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η χρήση των VIP δικαιωμάτων τους μέχρι η ομάδα μας να αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο:

1. Θα προσφέρεται θέση parking κάτω από την είσοδο των VIP της ανατολικής (με επιτηρητές).

2. Θα υπάρχει ειδικά διαρρυθμισμένος χώρος (με επιτηρητές) στο άνω διάζωμα της Ανατολικής κερκίδας (στον κεντρικό χώρο πρώην θέσεις LION).

3. Άδεια χρήσης του VIP Box του Τσιρείου Σταδίου τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και κατα την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στόχος της Διοίκησης αλλά και του προσωπικού της ομάδας μας, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας σε αυτή την διαδικασία μετάβασης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι, περισσότερα ωφελήματα και ειδικές εκπτώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα για όλες τις κατηγορίες.