Η ΑΕΛ στο σπίτι της #macron στην Ιταλία!

Τριμελής αντιπροσωπία αποτελούμενη από τον Γενικό Διευθυντή, τον υπεύθυνο marketing & εμπορικού τμήματος και τον Store Manager της ομάδας μας φιλοξενήθηκε στην Ιταλία και την πόλη Μπολόνια από την εταιρεία #macron κατά το τριήμερο που πέρασε. Την εταιρεία όπου ντύνει την ομάδα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Εκεί διαπιστώσαμε από κοντά τον απόλυτο επαγγελματισμό, αλλά και την υψηλού επιπέδου δουλειά διακρίνει την συγκεκριμένη εταιρεία, γεγονός που μας έκανε να νιώσουμε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να την επιλέξουμε προ διετίας. Τα αποτελέσματα της δουλειάς της μιλούν από μόνα τους και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η #macron συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή μέσα στις κορυφαίες 3 εταιρίες σε πωλήσεις αθλητικού υλικού σε όλη την Ευρώπη.

Κατά την παραμονή μας στην Μπολόνια συζητήσαμε και αναπτύξαμε τον σχεδιασμό του δεύτερου AEL Official Shop στο νέο μας γήπεδο, προχωρήσαμε σε νέες εμπορικές συμφωνίες, μελετήσαμε τις νέες τάσεις στα καταστήματα ομάδων της #macron στην Ιταλία, καθώς και πολλές, πολλές άλλες καινοτόμες ενέργειες, οι οποίες θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο το brand της ΑΕΛ, πάντα βέβαια μέσα από την ανταπόκριση και την στήριξη των χιλιάδων ΑΕΛΙΣΤΩΝ.

Οι επικεφαλείς της ιταλικής φίρμας εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και μας εξήγησαν ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η πρόσκληση στην ΑΕΛ για επί τόπου επίσκεψη στα επιβλητικά τους γραφεία.

Να σημειώσουμε ότι αυτό έγινε για πρώτη φορά στα ιστορικά της ομάδας μας, γεγονός που μας αφήνει αφάνταστα ικανοποιημένους, αφού δείχνει την σωστή δουλειά και την πρόοδο που υπάρχει σε λειτουργικά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα σε αυτά του μάρκετιγκ και του εμπορικού τμήματος. Η διοίκηση έχει επενδύσει αρκετά σε αυτά τα τελευταία δυο χρόνια με την μεταφορά του AEL Official Shop στο κέντρο της πόλης και τα αποτελέσματα είναι ήδη μπροστά μας, όπως επίσης και η αναγνώριση από την εταιρεία #macron.

Ολοκληρώνοντας, κρατάμε το motto της εταιρείας #macron και ταυτιζόμαστε μαζί τους: 𝙒𝙤𝙧𝙠 𝙃𝙖𝙧𝙙 • 𝙋𝙡𝙖𝙮 𝙃𝙖𝙧𝙙𝙚𝙧! Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε