ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλει να καλέσει τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν στην Ανατολική κερκίδα την ερχόμενη Κυριακή (5-12-21 / 19:00)στον αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας με στόχο την αντεπίθεση!

Εμείς οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι δεν ήμασταν ποτέ φτιαγμένοι για τα εύκολα και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο αρνούμαστε πεισματικά να εγκαταλείψουμε την μάχη!

Κόντρα σε οτιδήποτε είναι απέναντι μας, κόντρα στην κάθε δυσκολία, πρέπει και θα δώσουμε όλοι μαζί την δική μας μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και κυπέλλου και τότε θα δούμε και θα κρίνουμε το αποτέλεσμα!

Με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ενέργειες, έτσι ώστε να βοηθηθούν οι ποδοσφαιριστές μας εντός γηπέδου, αλλά δεν μένουμε εκεί.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι πραγματοποιήθηκαν ήδη συσκέψεις και συναντήσεις σε απόλυτα ΑΕΛίστικο περιβάλλον και θα πραγματοποιηθούν κι άλλες τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στόχος, η μάχη να δοθεί με την συμμετοχή όλων στις κερκίδες, αφού χωρίς την μάζα του κόσμου στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της ομάδας τίποτα δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Τα λέμε την Κυριακή στην Ανατολική!