Ανακοίνωση

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουν να ευχαριστήσουν τους 2000 ΑΕΛίστες που έδωσαν χθες το παρόν τους στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και στήριξαν την ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο μέλλον περιμένουμε την οικογένεια να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!

Αυτή ωραία εικόνα και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε πετύχει δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στιγματιστεί από τις ενέργειες δύο συγκεκριμένων οπαδών, οι οποίοι έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων από τους αντιπάλους. Καταδικάζουμε το χθεσινό συμβάν με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και ταυτόχρονα καλούμε όλο τον κόσμο να είναι ο ίδιος προστάτης της ομάδας σε κάθε γήπεδο, σε κάθε έδρα. Μόνο με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας θα έχει πάντα τον κόσμο στο πλευρό της, ο οποίος της δίνει την δυναμική που χρειάζεται.

Θέλουμε να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα που μας κάνει περήφανους, είναι η ομάδα η οποία δεν τα παράτησε ποτέ! Γι’ αυτό θα πάμε στο Αζερμπαϊτζάν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Κλείνοντας θελουμε να καλέσουμε τους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ να στηρίξουν την προσπάθεια των εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν φέτος εισιτήριο διαρκείας εξασφαλίζουν προτεραιότητα επιλογής θέσης στην επόμενη σεζόν και στο νεο μας γηπεδο Limassol Arena!