Ανακοίνωση

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η προπώληση των εισιτηρίων της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο την ερχόμενη Πέμπτη 15/7/21 στις 17:30 θα ξεκινήσει την Τετάρτη (14/7) αποκλειστικά από το «AEL Official Shop» στην Οδό Αγίας Ζώνης.

Τιμή Γενικής εισόδου: 10 ευρώ

Ωράριο προπώλησης:
Τετάρτη (14/7): 09:00 – 13:00 / 15:00 – 18:00
Πέμπτη (15/7): 09:00 – 17:00 συνεχόμενο ωράριο

Δωρεάν είσοδο δικαιούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2021/22.

Προϋποθέσεις Παρακολούθησης του Αγώνα:
Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Παρασκευή 2 Ιουλίου, η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι τις 20 Ιουλίου, επιτρέπεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
-Σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.

-Σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.

-Σε άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό εξέτασης PCR με ισχύ 72 ωρών. Εξαιρούνται τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών που δεν δύνανται να εμβολιαστούν στην παρούσα φάση και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό από rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.

-Σε άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο για το φιλικό θα πρέπει να παρουσιάζουν κατά την είσοδο τους στο γηπεδο τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά Green Pass, rapid test ή PCR test σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται πιο πάνω.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για την αναμέτρηση και ηλεκτρονικά μπαίνοντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://tickets.ael-fc.com/

** Οι φίλαθλοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα από τις εισόδους 3 και Κεντρική των Εισιτηρίων Διαρκείας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:30.

** Ενημερώνουμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι οι κάρτες τους είναι έτοιμες και μπορούν να τις παραλαμβάνουν από το «AEL Official Shop».

*** Η αγορά εισιτηρίου ή εισιτηρίου διαρκείας επιτρέπεται μόνο με την παρουσίαση κάρτας φιλάθλου.

Γραφείο Τύπου ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ