Περηφάνεια για την βράβευση της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Περηφάνεια για την βράβευση της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» κατά την γιορτή των Άριστην της ΕΑΚ! Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου βράβευσε απόψε στην καθιερωμένη Γιορτή των Αρίστων την «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης» με το Έπαθλο ΟΠΑΠ Ήθους και Προσφοράς.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Ανδρέας Σοφοκλέους που ήταν και ο εμπνευστής της προσπάθειας κι ένωσε δυνάμεις με τον ηθοποιό Κώστα Βήχα και το Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του που μεταδόθηκε μέσω οπτικογραφημένου μηνύματος:«Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του αθλητικού Τύπου για αυτή την τιμή.

Είναι μια απόδειξη ότι το έργο εκτιμάται όσο περνά ο καιρός πιο πλατιά -εκτός από τον κόσμο- και από τους εκπροσώπους του Τύπου. Η «ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» είναι μια προσπάθεια παρέμβασης στην κοινωνία για να βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Δυστυχώς το κράτος δεν μπορεί να τα προλάβει όλα, οι ανάγκες είναι περισσότερες και αυξάνονται. Θα είμαστε εδώ. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτοι».