Ανακοίνωση ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλει να ευχαριστήσει προκαταβολικά τους χορηγούς της ομάδας, τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας, τους πρώην προέδρους που ανταποκρίθηκαν σε τεράστιο βαθμό και τους εκπροσώπους του τύπου που θα βρίσκονται απόψε στην εκδήλωση «90 χρόνια ΑΕΛ» που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο ξενοδοχείο Four Seasons”.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στην στρατηγική μας σχετικά με το νέο μας γηπεδο το “Limassol Arena”, θα αναλύσουμε τη δράση της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ», θα παρουσιαστούν οι νέες ρετρό επετειακές εμφανίσεις που σχεδιάστηκαν ειδικά για την ομάδα μας, ενώ θα αποκαλύψουμε τα σχέδια λειτουργίας του νέου καταστήματος μας AEL OFFICIAL SHOP καθώς και τις καινοτόμες ιδέες μας σχετικά με κινήσεις που αφορούν το Εμπορικό τμήμα. Ταυτόχρονα με την εκδήλωση, θα παρουσιάζονται από τα social media της ομάδας μας (Facebook & Instagram) και την ιστοσελίδα μας τα σχετικά videos που ετοιμάστηκαν για να προβληθούν στην εκδήλωση.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι ολόκληρη η εκδήλωση θα προβληθεί μέσα από το επίσημο κανάλι YouTube της ομάδας μας το Σάββατο 7/11/2020