Ανακοίνωση για την δράση της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δράση της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ βοήθειας και αλληλεγγύης» με την τρίτη μεγάλη αγκαλιά προς συνανθρώπους μας.

Από την πρώτη μέρα εφαρμογής της δράσης όλοι όσοι συμβάλουν σε αυτό το έργο όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά βλέποντας τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν, υπερβαίνουν εαυτό γιατί πάνω απ’ όλα ο είναι ο συνάνθρωπος μας!

Πακέτα τροφίμων παραδίδονται όχι μόνο στην επαρχία Λεμεσού, αλλά και στις επαρχίες Πάφου, Λευκωσίας και Λάρνακας διότι οι ανάγκες του κόσμου δεν σταματούν.

Η παράδοση των πακέτων τις τελευταίες δυο ημέρες έχει επεκταθεί και στις ορεινές περιοχές της Λεμεσού, όπου έχουν παραδοθεί περισσότερα από 140 πακέτα.

Από την πρώτη στιγμή αρκετές εταιρείες και ιδιώτες ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την πρωτοβουλία. Μας έκαναν να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, μας έκαναν να πιστέψουμε ότι αυτό που κάνουμε αξίζει.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα που βλέπουμε καθημερινά ολοένα και περισσότερες εταιρείες, αλλά και απλούς συνανθρώπους μας, να παρέχουν απλόχερα βοήθεια στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ δίνοντας σε όλους εμάς την ευκαιρία να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση μας προς όλες αυτές τις εταιρείες και τους ανώνυμους ανθρώπους για την σπουδαία προσφορά τους, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει κατορθωτή χωρίς την δική σας αρωγή και να σας διαβεβαιώσουμε ότι με την δική σας συμπαράσταση θα συνεχίσουμε όσο αντέχουμε για να ανακουφίζουμε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες:

Andreas Sofocleous Group of Companies

Proteas

Levantina Fish

Laiko Cosmos Trading

Χαραλαμπίδης Κρίστης

Dinos Antoniou & Co Ltd.

Vassos Eliades Ltd.

Fresh Land Ltd. Φρούτα

Melis Meat Market

Λευκονιτζιάτης Τυριά

Pantelis Soteriou Food Suppliers

Κατσικίδης Super Market

Παραδεισιώτης

Best Value

Alambra Dairy Products

KEAN Χυμοί

Greenfield LTD Λαχανικά

Leaderbrands Co Ltd. Τρόφιμα

Δωδώνη(Cyprus)Ltd. Τυριά

D.C.T Coffee Gallery LTD.

GDL Trading Ltd. Τρόφιμα

Υπεραγορά Καρεκλάς

Μάριος Φοιτίδης Αρτοποιεία

Corina Lays Chips

Φούρνοι Ζορπά

Φούρνος ΑΡΤΩ

Φούρνοι Sunfresh

Προσωπικό Pepsi Λεμεσού

Νικηφόρου Αυγά

Φάρμα ΤΖΙΩΝΉ Αυγά

Mitsios Trading

Mantzouranos CCP LTD Μάσκες

καθώς και τις εταιρείες Ermones Pest Management για την συνεχή απολύμανση του Προπονητικού μας κέντρου και των οχημάτων μας όπως επίσης την Wallabies Couriers για την άψογη συνεργασία και συνδρομή της στην διανομή.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους ιδιώτες για την προσφορά τους.

Οι ανάγκες σε τρόφιμα είναι τεράστιες.

Καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν να ενωθούν μαζί μας για να δώσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη και πιστέψτε μας αυτοί είναι πάρα πολλοί.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σε οικονομική βοήθεια ή με προϊόντα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99383800.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ