Ανακοίνωση

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης κατά του συνεργάτη μας στην προσπάθεια της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ – Βοήθειας και Αλληλεγγύης»  ηθοποιού κ. Κώστα Βήχα την Μ. Παρασκευή κατά την διάρκεια παράδοσης πακέτου βοήθειας προς αλλοδαπούς φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, θα θέλαμε με τον πιο έντονο τρόπο να εκφράσουμε την μεγάλη μας δυσαρέσκεια και ταυτόχρονα να καταδικάσουμε τέτοιου είδους πράξεις που αποτελούν ντροπή για την Κυπριακή Κοινωνία.

Είναι λυπηρό, ειδικά στις μέρες μας, να καλλιεργούνται ανάμεσα σε νέους ανθρώπους τέτοιου είδους απαράδεχτες ιδέες, αντιλήψεις και νοοτροπίες.

«Μη διαχωρίζετε τους αθλητές από τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, χώρα, θρήσκευμα ή πολιτική ιδεολογία και αν ανήκουν, είναι πάντα φίλοι και αδερφοί» είναι τα λόγια πάνω στα οποία θα κινείται διαχρονικά η ΑΕΛ και μέσω των οποίων θα συνεχίσει να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ από την μέρα της ίδρυσης της πρεσβεύει ιδέες και αξίες ισότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης, με τις οποίες έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές.

Δεν επιτρέπουμε τίποτα και σε κανέναν να αμαυρώνει αυτό το τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας μας.

Εμείς μέσω της “ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ”, σε συνεργασία με τον Φίλο Κώστα Βήχα και το «Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ» θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα προσπαθούμε να προσφέρουμε βοήθεια σε όσους συνανθρώπους μας έχουν την ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό. 

Άνθρωποι αντίπαλοι μας υπάρχουν μόνο μέσα στο 90′ των ποδοσφαιρικών αγώνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

Μενού