Δηλώσεις Μηνά Αντωνίου

Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας μας, Μηνάς Αντωνίου, ήταν χθες φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ο Άστρα στη σέντρα» και μίλησε για την πορεία της ομάδας, την δική του πορεία αλλά και για τον προπονητή μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί, είπε: «Αναφορικά με τη γενικότερη παρουσία μας, όλοι πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία και να μη χρειαστεί η τελευταία αγωνιστική για να βρεθούμε στην εξάδα. Είναι δίκαιο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον πρώτο όμιλο και θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο. Στην ομάδα νιώθουμε όλοι σαν οικογένεια και αυτό είναι που μετρά περισσότερο».

Για τη δική του πορεία: «Κάθε παιχνίδι θέλω να βελτιώνω τον εαυτό μου με στόχο να βοηθώ την ομάδα. Έχω ως στόχο να βοηθήσω από τη μεριά μου την ΑΕΛ να τερματίσει στην τετράδα της βαθμολογίας, αλλά και να βοηθήσω και στο θεσμό του Κυπέλλου για την κατάκτηση του τροπαίου. Το γεγονός ότι είμαστε στο πρώτο γκρουπ θα μας επιτρέψει να διατηρηθούμε σε υψηλούς ρυθμούς και έτσι θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια του Κυπέλλου».

Για την παρουσία του Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο: «Πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Συνεργαστήκαμε και παλαιότερα και γνώριζε με ποιον άνθρωπο έχω να κάνω όπως και το αντίθετο. Είναι ο κυριότερος λόγος που είπα το ναι και επέστρεψα στην ΑΕΛ».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΛ θα πάει στο γήπεδο για τη νίκη.