Δημοσιογραφική Διάσκεψη 31 Ιαν. 20

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας μας η Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Προπονητή μας κύριου Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του παιχνιδιού μας απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού. Παρών στην Δημοσιογραφική ήταν και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας Χάρης Κυριάκου.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του Προπονητή μας:

«Την Κυριακή κανονικά έπρεπε να γίνεται μεγάλη γιορτή στη Λεμεσό, ένα παιχνίδι με γεμάτο γήπεδο. Δεν θα είναι έτσι, αλλά ελπίζουμε ότι θα έρθει κόσμος να δει ένα καλό παιχνίδι. Ο Απόλλωνας και εμείς είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι που θα το απολαύσει ο κόσμος. Τα ντέρμπι είναι 50-50, δεν έχει σημασία ποιος είναι σε καλή κατάσταση. Στο προηγούμενο ντέρμπι κερδίσαμε με 2-1 και είχα πει μετά την επιστροφή του Σωφρόνη ότι ο Απόλλωνας είναι καλή ομάδα και θα παλέψει για τον τίτλο. Έχουν τον σεβασμό μας μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Ο Τεϊσέιρα είναι έξω λόγω καρτών, δεν θα ρισκάρουμε με τον Γκοντάλ. Ο Γερολέμου είναι άρρωστος και πιθανόν να μείνει έξω. Οι υπόλοιποι είναι μέσα».

Για τα μεταγραφικά: «Θέλαμε Χριστοφή αλλά δεν είχαμε συμφωνία. Δεν είμαστε τόσο καλά οικονομικά. Για άλλη κίνηση, πάντα μπορεί μέχρι το τέλος του Γενάρη να γίνει κάτι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για έναν παίκτη από Κύπρο».

Για τον Φράγκο: «Είναι πολύ ταλαντούχος. Θέλαμε να τον δώσουμε για να πάρει χρόνο. Θα είναι μαζί μας και αν μπορέσει να μας βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν θα του δώσουμε την ευκαιρία».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν ως προς τους στόχους: «Αν είμαστε εκτός εξάδας και κυπέλλου τελειώνει για εμάς το πρωτάθλημα. Αξίζουμε να είμαστε στην εξάδα. Στο κύπελλο ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε ντέρμπι στο 50-50, πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε».

Για τους τραυματισμούς στην άμυνα: «Φυσικά και είναι πρόβλημα αλλά συμβαίνει. Έχω κάτι στο μυαλό μου για την Κυριακή και για το σύστημα. Είναι πιο εύκολο αν τους έχεις όλους, όμως όποιος παίξει είναι έτοιμος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρης Κυριάκου:

 «Περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι. Είναι κρίμα που ο κόσμος λείπει, ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα γιατί εμάς μας λυπεί να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού για όλους μας. Παίζουμε πάντα για το γόητρο και τη νίκη. Το παιχνίδι θα το κερδίσει όχι η καλύτερη ομάδα αλλά αυτή που το θέλει πιο πολύ. Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει, είναι σημαντικό να τους νιώσουμε δίπλα μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, θα παλέψουμε για τους στόχους μας μέχρι τέλους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ