Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Όλοι εμείς οι ΑΕΛίστες θυμόμαστε με αγάπη τον Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γιατί τίμησε με την παρουσία του την Φιέστα της ομάδας μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012. Ξεσήκωσε και διασκέδασε τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για όλους. Οι στιγμές εκείνης της βραδιάς ήταν μοναδικές και θα μείνουν σε όλους χαραγμένες και συνδεδεμένες με τον τραγουδιστή.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς εκπροσώπους και δημιουργούς της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής, με δεκάδες δίσκους στο βιογραφικό του και τα τραγούδια του να έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες. Αφήνει πίσω του μια μουσική κληρονομιά με την καριέρα του που ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της μουσικής και η δισκογραφία των 18 δίσκων περιλαμβάνει τραγούδια που είναι όχι μόνο κλασικά, αλλά μέχρι σήμερα ακούγονται και αγαπιούνται από χιλιάδες θαυμαστές.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο φίλε Λαυρέντη, όπως το ζήτησες και μέσα από τους στοίχους σου.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα μέσα από τα τραγούδια σου!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ