Αστυνομική Ανακοίνωση

Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 2019 Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 28.09.2019 και ώρα 19:00, στο στάδιο Αντ. Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για την ΑΣΠΙΔΑ της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί Δυτική Κερκίδα και στους οπαδούς της ΑΕΚ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα.
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Στο στάδιο την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχουν συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου
Η ώρα 17:00 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.
Για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ τα εισιτήρια θα εκδίδονται με το ηλεκτρονικό σύστημα θέασης. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θα προέρχονται από Λευκωσία να μεταβούν μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος μέσω του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και από εκεί να στρίψουν αριστερά στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά την οποία να ακολουθήσουν μέχρι να φτάσουν στο στάδιο.
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.
Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν .
Για τους φιλάθλους της ΑΕΛ τα εισιτήρια θα εκδίδονται με το ηλεκτρονικό σύστημα θέασης. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.
Οι οπαδοί της ΑΕΛ που θα έρχονται από Λεμεσό να έρθουν ευθεία από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου Αμμόχωστος και να κατευθυνθούν προς την οδό Παπανικολή.
Για την δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την Νότια κερκίδα καθώς και την Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.
Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης και η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
Απαγορεύονται επίσης, η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού, η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους, καθώς και το σκαρφάλωμα στα κάγκελά και στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24804040.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Αντ. Παπαδόπουλος για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.