Ανακοίνωση

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ενόψει του Τελικού Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαϊου 2019 στις 19:00 τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, οι διευθετήσεις για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έχουν ως εξής:

Οι είσοδοι του σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 17:00

Εκδοτήρια εισιτηρίων και Κάρτας Φιλάθλου

Από τις 17:00, στο γήπεδο θα λειτουργούν ταμεία για έκδοση εισιτηρίων όπως επίσης θα υπάρχουν και εκδοτήρια Κάρτας φιλάθλου.

Τα Δυτικά ταμεία θα είναι για τους Φίλαθλούς μας και τα Βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους  του ΑΠΟΕΛ.

Προσέλευση και χώρος Στάθμευσης

– Προτρέπουμε τους φίλαθλους μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να κατευθυνθούν στο στάδιο από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ (έξοδος προς ΓΣΠ) δια μέσου της οδού Ανεξαρτησίας.

Στο Δυτικό χώρο στάθμευσης  θα σταθμεύσουν το οχήματά τους οι φίλαθλοι της ομάδας μας (ακολουθεί σχεδιάγραμμα).

Κερκίδες

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τις ΔΥΤΙΚΗ (κεντρική). Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτηρίων της Δυτικής θα διατεθούν και εισιτήρια στη  Βόρεια κερκίδα.

Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν σε αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/ο5, θα τηρηθεί κανονικά τόσο η αρίθμηση όσο και η ταξιθέτηση.

·         Προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό μας για την δική τους διευκόλυνση όπως εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους από την Μπουτίκ της ομάδας μας. ( Ώρες λειτουργίας: Τρίτη21/05: 09:00 – 13:00 & 15:00 – 18:00 και Τετάρτη22/05 09:00 – 13:00)

·         Κατά την είσοδο στο γήπεδο, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΚΟΑ, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας Φιλάθλου. Συνιστούμε επίσης όπως για τα παιδιά κάτω των 14 χρονών φέρουν την πολιτικής τους ταυτότητα σε περίπτωση που ζητηθεί από τους υπευθύνους του ΓΣΠ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ