Ανακοίνωση για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας

Ενημερώνουμε τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας Κατηγορίας  LION PREMIUM, LION ότι με την επίδειξη της κάρτας τους μέχρι και τις 17 Μαΐου στο AEL OFFICIAL SHOP μπορούν να αγοράσουν μέχρι και (4) τέσσερα εισιτήρια για το τελικό της 22ας Μαΐου για τα τμήματα: 204 , 205 , 206.  Οι συγκεκριμένες θέσεις έχουν κρατηθεί αποκλειστικά και βρίσκονται στο κέντρο της Δυτικής Κερκίδας. (ακολουθεί σχέδιο).

Επίσης, υπάρχει περιορισμένος αριθμός Θεωρείων (BOX) δέκα (10) θέσεων προς 300 ευρώ έκαστο προς διάθεση. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα θεωρεία όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο ael@cytanet.com.cy . Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για όσο αφορά την τιμή των παιδικών εισιτηρίων του τελικού ξεκαθαρίζουμε ότι ως εκ παραδρομής η ΚΟΠ έδωσε αρχική τιμή πέντε (5) ευρώ με αποτέλεσμα να διατεθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων με αυτή την τιμή αντί του ενός (1) ευρώ που είναι η σωστή τιμή.

Παρακαλούνται όσοι αγόρασαν με την τιμή των πέντε (5) ευρώ , όπως προσέλθουν στο AEL OFFICIAL SHOP για να τους επιστραφεί το ποσό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ