Ανακοίνωση

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει ότι στις 22 Μαρτίου 2019 απέστειλε προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης κύριο Ιωνά Νικολάου και παράλληλα κοινοποιήθηκε στον ΚΟΑ , τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα , στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής και στα Σωματεία , επιστολή , που αφορά την θέση μας για τον νόμο ‘’περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους του 2008 (48(I)/2008) και τις τροποποιήσεις του’’.

Με χθεσινή μας επιστολή προς τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα και την Επιτροπή Νομικών της Βουλής ζητήσαμε όπως ξεκινήσει άμεσα νέα διαδικασία για την εξεύρεση λύσης για αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει τον Κυπριακό Αθλητισμό και κατ επέκταση όλη την κοινωνία.

Περαιτέρω επιθυμούμε να χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΔΕΚ κυρίου Μαρίνου Σιζόπουλου για το αίτημα του περί αναστολής της κάρτας φιλάθλου και την επαναξιολόγηση του Νόμου, κάτι που θα ωφελήσει ούτως ώστε δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να συζητηθεί και να υπάρξει σύγκλιση από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Επίσης χαιρετίζουμε και την χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και ζητούμε από όλους τους εμπλεκόμενους όπως δηλώσουν εμπράκτως ότι αφουγκράζονται την αντίδραση του φίλαθλου κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ.