Χριστουγεννιάτικο Απόγευμα μαζί με το ΚΕΠΑΚΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 02/12 στην αίθουσα «Saint George Hall» η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Σοφοκλέους (ΚΕΠΑΚΥ).

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική. Μέσα σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και πέρασαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Ανδρέας Σοφοκλέους, ο Αντιπρόεδρος κύριος Ανδρέας Γιάπας, ο Προπονητής της ομάδας μας κύριος Ντούσαν Κέρκεζ και ο Προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου κύριος Χαράλαμπος Σιμεού, ο οποίος παρέλαβε και τα κουπόνια που δόθηκαν από το ΚΕΠΑΚΥ για την ενίσχυση παιδιών της Ακαδημίας μας με κοινωνικο-οικονομικές δυσκολίες .

Το παρόν τους έδωσαν φυσικά και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο πρόγραμμα του ΚΕΠΑΚΥ «Ένα Χέρι προς τους Νέους», που προσφέρει κουπόνια για τρόφιμα, ένδυσης και υπόδησης σε νέους και παιδιά με κοινωνικο-οικονομικές δυσκολίες αλλά και στα πλαίσια των εορτασμών για τα δέκαχρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος. Εκπρόσωποι από σχολεία αλλά και διάφορους οργανισμούς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να παραλάβουν τα κουπόνια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

Μενού