Ετήσιες Διαπιστεύσεις 2018-19

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει ότι όσα Μέσα επιθυμούν να λάβουν ετήσιες διαπιστεύσεις για τους εργαζόμενους τους για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας, θα πρέπει να αποστείλουν το αίτημα τους, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (30/08) στο pressael@gmail.com.

Στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του δημοσιογράφου/φωτογράφου (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο).

Η διαπίστευση εκδίδεται ονομαστικά για τον κάθε εργαζόμενο του Μέσου και δεν μεταβιβάζεται. Προσδιορίζει τις ζώνες στις οποίες έχει πρόσβαση και στις οποίες μπορεί να κινείται και να εργάζεται (δημοσιογραφικά θεωρεία, αίθουσα Τύπου, μικτή ζώνη, αγωνιστικός χώρος για τους φωτογράφους κλπ), ενώ δείχνει επίσης ότι έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας και κατ’ επέκταση διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας για λόγους ασφαλείας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή εντός γηπέδου, οπότε οι διαπιστευμένοι καλούνται να έχουν μαζί τους και κάποιο αποδεικτικό έγγραφο (δημοσιογραφική ή αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ.) καθώς και έγγραφο από το Μέσο που θα πιστοποιεί πως εργάζονται σε αυτό.

Κάθε διαπίστευση αποτελεί ιδιοκτησία της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο και μπορεί να ανακληθεί/ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή αν διαπιστωθεί θέμα ασφάλειας σε οποιονδήποτε χώρο εντός του γηπέδου ή/και αν παραβιαστούν οι όροι χρήσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ