Ανακοίνωση Χορηγικής Συμφωνίας

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ.  ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια πως προχώρησε σε μία σπουδαία συμφωνία με την MEGABET PLUS την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο για μία στρατηγική συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η MEGABET PLUS θα είναι αυτή τη σεζόν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας μας  μέσα από μία χορηγική συμφωνία που θα αποφέρει πολύπλευρα οφέλη και έσοδα τόσο για την ομάδα μας όσο και για τους φιλάθλους μας.

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  πρόσφερε ένα εντυπωσιακό πακέτο προβολής στην MEGABET PLUS, η οποία (συν τοις άλλοις) θα προβάλλει ως μεγάλος χορηγός στη φανέλα της ομάδας την στοιχηματική ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy

H επίσημη παρουσίαση, του μεγάλου χορηγού μας, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η MEGABET PLUS, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι πλέον live και στο διαδίκτυο στο megabetplus.com.cy και όλο το 24ωρο υπάρχουν live στοιχήματα ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε live stream πάνω από 19.000 αγώνες για όλα τα αγωνίσματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Mέσω της ιστοσελίδας megabetplus.com.cy απολαμβάνετε τις πιο υψηλές αποδόσεις και συνάμα ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη και πιο πρόσφατη τεχνολογία έχει δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία. Οι λάτρεις του gaming έχουν την πολυτέλεια, μέσα από μία ευκολόχρηστη πλατφόρμα να παίξουν από παντού, κάθε ώρα και από οποιαδήποτε smartphone συσκευή.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια της MEGABET PLUS και όλους τους ανθρώπους της για την υποστήριξη και την προσφορά της και να την καλωσορίσει επίσημα στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ