Ανακοίνωση

Από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς τραγωδίας, η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, επικοινώνησε με όλους τους αρμόδιους φορείς τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, για να εντοπίσει τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων.
Η κάθε προσφορά έστω και η πιο μικρή είναι σημαντική για αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν οικείους τους αλλά και τα σπίτια τους στο καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, σε ένδειξη πένθους αποφάσισε όπως το φετινό «FAN DAY» της ομάδας μας να μην διεξαχθεί.

Αντί αυτού την Πέμπτη 09/08/2018 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση και παρουσίαση της ομάδας μας στο Προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στο Τσίρειο με γενική είσοδο πέντε ευρώ 5€ (Παιδιά δωρεάν).

Με απόφαση της Διοίκησης, όλα τα έσοδα από την ανοιχτή προπόνηση καθώς επίσης και το ποσό του ενός ευρώ (1€) από κάθε εισιτήριο της ομάδας μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα με την ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς , να κατατεθούν στο λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας που υπάρχει στην Κεντρική Τράπεζα με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά.

Καλούμε, επίσης, το φίλαθλο κόσμο μας όπως συνδράμει, σε αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο κάτωθι Τραπεζικό Λογαριασμό της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Καταθέσεις σε αυτό το λογαριασμό μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε Τραπεζικό ίδρυμα.

Δικαιούχος: Κυπριακή Δημοκρατία
Όνομα Λογαριασμού: Support to affected victims of the Greek fires
Τράπεζα: Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
BIC: CBCYCY2N
IBAN: CY80 0010 0001 0000 0000 0600 1022

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ