Ανακοίνωση

Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι έχει ήδη επικοινωνήσει ή προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με όλα τα ενεργά Μέλη του Σωματείου, ούτως ώστε να τα ενημερώσει και μέσω τηλεφώνου (εκτός των γραπτών ανακοινώσεων) σε σχέση με την Γενική Εκλογική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου.

Η Συνέλευση θα είναι κομβικής σημασίας για το Σωματείο μας και γι’ αυτό απευθύνουμε δημόσια έκκληση προς όλα τα Μέλη μας όπως τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους έτσι ώστε να συμμετέχουν ενεργά αυτές τις κρίσιμες ώρες στις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον της ΑΕΛ.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής μόνο 28 άτομα έχουν ανταποκριθεί και είναι ταμειακώς ενημερωμένα. Υπενθυμίζουμε στα Μέλη μας ότι είμαστε στη διάθεση τους για να τους επισκευθούμε στο χώρο τους (χώρο εργασίας ή και στην οικία τους) σε ώρες γραφείου έτσι ώστε να τακτοποιηθούν οικονομικά οι εκκρεμότητες.

Επίσης τα Μέλη μας μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους και στα γραφεία της ΑΕΛ που στεγάζονται στην Οδό «Γεωργίου Θυρώτου» όπου βρίσκεται η κλειστή αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης».

Για επικοινωνία παλαιών και τυχών ενδιαφερομένων για νέα Μέλη παρακαλούμε όπως αποταθείτε στα τηλεφωνα 99383800, 25734824 και 25737555.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μενού