Νίκη με 3-0 για την ΑΕΛ Κ-16

Νίκη με 0-3 ήταν το αποτέλεσμα του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ Κ-16 επί του ΑΡΗ. Μετά από την νίκη της αλλά και την ήττα του Ολυμπιακού και την ισοπαλία της Ανόρθωσης παραμένει, πλέον, στη πρώτη θέση με 28 βαθμούς όσους και η Καρμιώτισσα.

Η αρχική εντεκάδα της ΑΕΛ Κ-16 ήταν οι Strahinja Kerkez, Ευγένιος Παναγή, Vladimir Vladimirov Prokopiev, Κύπρος Νεοφύτου, Νεκτάριος Στεφάνου, Στέλιος Λοΐζου, Μαρίνος Ιντζεγιάννης, Σάββας Ευαγγέλου, Μιχαήλ Έλληνας, Αντρέας Κκωστης, Χριστόφορος Πέτρου.

Οι αλλαγές που έγιναν στον αγώνα είναι: στο 46’ των Vladimir Vladimirov Prokopiev και Νεκτάριο Στεφάνου να βγαίνουν και στις θέσεις τους να μπαίνουν οι Κωνσταντίνος Μαρνέρος και Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου. Στο 59′ μπαίνει ο Σωκράτης Μυλόπουλος στη θέση του Χριστόφορου Πέτρου και στο 80’ ο Γεώργιος Σοφοκλέους αντικαθιστά τον Αντρέα Κκώστη, ο Στέφανος Σιλβέστρος τον Μιχαήλ Έλληνα και ο Sotiri De Pinto τον Σάββα Ευαγγέλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Μάριου Ζαχαρίου

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε πολύ καλή απόδοση και το κερδίσαμε. Δοκιμάσαμε κάποια νέα στοιχεία που θέλαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας, τα οποία μας βγήκαν σε μεγάλο βαθμό. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νοοτροπία και την θέληση να γίνονται καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ