Νίκη με 3-0 για την ΑΕΛ Κ-14

Με 3-0 έληξε το σκορ υπέρ της ΑΕΛ Κ-14 στον εντός έδρας αγώνα της με τον ΆΡΗ για την 11η Αγωνιστική, διατηρώντας την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι: Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Αντωνάκης Λιασίδης, Σάββας Χριστοδούλου, Αναστάσιος Έλληνας, Ηλίας Δημητρίου, Παναγιώτης Κυριάκου, Άδωνης Άθως Σπυρίδης, Κωνσταντίνος Ραφαήλ Θεοφάνους, Γεώργιος Λουκά, Ιωάννης Αδάμου και Κωνσταντίνος Χριστοφή.

Ενώ 6 αλλαγές έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο 49’ μπαίνει ο Λουκάς Κυριακίδης και βγαίνει ο Ηλίας Δημητρίου, στο 61’ βγαίνει o Κωνσταντίνος Ραφαήλ Θεοφάνους και μπαίνει ο Georgi Georgiev Vasilev, ενώ στο 67’ βγαίνουν οι Κωνσταντίνος Χριστοφή, Αναστάσιος Έλληνας, Αντωνάκης Λιασιδης και Σάββας Χριστοδούλου για να μπουν οι Εφραίμ Παναγιώτου, Ανδρέας Ταννούση, Λοΐζος Χρυσόστομου και Αλέξανδρος Κασσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή Αντρέα Σταύρου:

Ήταν ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού πιστεύω η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε την νίκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μενού