Νίκη με 10-0 για την ΑΕΛ Κ-15

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ Κ-15 με 31 βαθμούς και με διαφορά 2 βαθμών από τη πρωτοπόρο Ομόνοια. Η ομάδα κατάφερε να κάνει το εκπληκτικό 10-0 απέναντι στον ΑΡΗ, αποδυναμώνοντας τον τελείως.

Την Αρχική Ενδεκάδα αποτέλεσαν οι: 
Παναγιώτης Αντωνίου, Αλέξανδρος Χριστόφορου, Πάρις Σόλωνος, Δημήτριος Παπαδημητρίου, Φίλιππος Κοζάκος, Νικόλας Σιλβέστρος, Matija Stupar, Κωνσταντίνος Σοφοκλέους, Κωνσταντίνος Χαριλάου, Δανιήλ Γλυκύς, Άδωνης Νικολεττίδης.

Οι αλλαγές που έγιναν ήταν στο 48′ όπου βγήκαν οι Φίλιππος Κοζάκος και Δημήτριος Παπαδημητρίου και τις θέσεις τους πήραν ο Αχιλλέας Θεόδωρος Γεωργίου και ο Γιώργος Χαραλάμπους αντίστοιχα. Στο 56’ ο Ολύμπιος Γερασίμου αντικατέστησε τον Δανιήλ Γλυκύ και ο Κυριάκος Μιχαήλ τον Matija Stupar.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Νικόλα θεοδοσίου:

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν εύκολο μπήκαμε δυνατά από την αρχή πετύχαμε γκολ νωρίς και έκανε το έργο μας πιο εύκολο αυτό ζήτησα από τα παιδιά να πετύχουμε γκολ γρήγορα διότι αυτές η ομάδες όπως ο Άρης που είναι χαμηλά στην βαθμολογία παραμένουν πίσω από το κέντρο για να πάρουν βαθμολογικό κέρδος, αν πετύχεις γκολ νωρίς μετά ανοίγονται και μπορείς να πετύχεις περισσότερα τέρματα. Μπράβο στα παιδιά του Άρη γιατί πάλεψαν φιλότιμα σε ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ