Προπώληση ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου “COCA COLA” της ομάδας μας με το ΑΠΟΕΛ.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη του Πάσχα (19/04) στις 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίουτ 2017 το πρωί στις 09:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Η ομάδα μας είναι τιμωρημένη και γι’ αυτό θα τυπωθεί αριθμός εισιτηρίων που αφορά ΜΟΝΟ το άνω διάζωμα, αφού το κάτω διάζωμα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ θα είναι κλειστό. Παρακαλούμε όπως ακολουθηθούν κατά γράμμα οι οδηγίες των επιτηρητών γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύει με εκ νέου τιμωρία η ομάδα μας. Ενημερώνουμε ότι η είσοδος του εισιτηρίων διαρκείας VIP – LION θα παραμείνει κλειστή. Οι κάτοχοι των πιο πάνω κατηγοριών παρακαλούνται όπως εισέλθουν από τις θύρες 3 και 4.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον αγώνα της Τετάρτης ισχύουν ΜΟΝΟ οι κατηγορίες εισιτηρίων Διαρκείας VIP και LION.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Μεγάλο Σάββατο (15/04): 09:00-13:00
Τρίτη του Πάσχα (18/04): 10:00-13:00 / 15:00-19:00
Τετάρτη του Πάσχα (19/04): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής:
• Κανονικό: €17
• Μαθητικό: €10

** Τα εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας (θα δίδεται ένα (1) εισιτήριο ανά κάτοχο) του προγράμματος «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ». Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ η μεταβίβαση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας προς τρίτους. Οι κάρτες των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας είναι μπλοκαρισμένες από το ηλεκτρονικό μας σύστημα και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων μας απαγορεύεται να μεταβιβαστούν.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ κάνει κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας μας να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που δικαιούμαστε και να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα έτσι ώστε μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές μας σε μια μεγάλη νίκη-πρόκριση!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ