Προπώληση εισιτηρίων ΑΕΛ – Ερμής

Η Διοίκηση της Εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (5/3) στις 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο για την 26η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού “Πρωταθλήματος CYTA”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Παρασκευή (3/3) το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα μας από την δικαστική θα παραμείνει κλειστό ολόκληρο το κάτω διάζωμα της Ανατολικής κερκίδας και γι’ αυτό το λόγο θα κυκλοφορήσουν περίπου 1200 εισιτήρια. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να σπεύσουν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους επειδή υπάρχει πιθανότητα αν περιμένουν την τελευταία στιγμή να μην μπορέσουν να τα εξασφαλίσουν από τα Ταμεία.

Καλούνται οι ΑΕΛίστες να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των επιτηρητών γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύει με εκ νέου τιμωρίες η ομάδα μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι ισχύουν όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας. Ενημερώνουμε ότι η είσοδος του εισιτηρίων διαρκείας VIP – LION θα παραμείνει κλειστή. Οι κάτοχοι των πιο πάνω κατηγοριών παρακαλούνται όπως εισέλθουν από τις θύρες 3 και 4.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Παρασκευή (3/3): 10:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (4/3) 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής:
• ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ.
• Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα δωρεάν.

** Τα εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας (θα δίδεται ένα (1) εισιτήριο ανά κάτοχο) του προγράμματος «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ». Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ η μεταβίβαση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας προς τρίτους. Οι κάρτες των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας είναι μπλοκαρισμένες από το ηλεκτρονικό μας σύστημα και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων μας απαγορεύεται να μεταβιβαστούν.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:30 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή στο Τσίρειο, θα ισχύει όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο 99383800 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ κάνει για άλλη μια φορά κάλεσμα προς τους οπαδούς της ομάδας μας να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους αφού κινδυνεύουμε με τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών στα επόμενα ντέρμπι τα οποία θα είναι σημαντικά για την επίτευξη των στόχων μας.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ