Προπώληση ΑΕΛ – ΑΕΚ

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (12/2) στις 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο για την 23η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού “Πρωταθλήματος CYTA”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από την Πεμπτη (9/2) το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Πέμπτη (9/2): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Παρασκευή (10/2): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (11/2) 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής:
• Κανονικό: €15
• Μαθητικό: €12
• Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα δωρεάν.

** Τα εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας (θα δίδεται ένα (1) εισιτήριο ανά κάτοχο) του προγράμματος «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ». Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ η μεταβίβαση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας προς τρίτους. Οι κάρτες των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας είναι μπλοκαρισμένες από το ηλεκτρονικό μας σύστημα και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων μας απαγορεύεται να μεταβιβαστούν.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Όσον αφορά στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας, υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κατηγορίας GATE-3 και GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ θα εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο ΜΟΝΟ από τις ΘΥΡΕΣ 3 και 4. Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας LION και VIP θα μπορούν να εισέρχονται στο Τσίρειο από την Κεντρική είσοδο της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Κερκίδας.

** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Τσίρειο, θα ισχύει όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο 99383800.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ κάνει για άλλη μια φορά κάλεσμα προς τις χιλιάδες των οπαδών μας να κατακλύσουν την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ κερκίδα. Η βοήθεια μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας από την κερκίδα είναι άκρως σημαντική για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε να φτάσουν σε άλλη μία νίκη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μενού