Ο Stoiximan MVP της εβδομάδας

Δηλώσεις στην κάμερα του AEL TV έκανε ο Πίτι ύστερα από την ανάδειξη του ως Stoiximan MVP στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Ερ. Πως νιώθεις που αναδείχθηκες Stoiximan MVP στον αγώνα με τον Άρη;
Είμαι ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με το πως μου βγαίνουν τα πράγματα εδώ στην Κύπρο. Είμαι ευτυχισμένος για το βραβείο του MVP αλλά πάνω απ’ όλα ευτυχισμένος για την ομάδα που συνεχίζει ενα σερί, αφού παλεύουμε με το ΑΠΟΕΛ και τους άλλους και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Ερ. Ποιες οι εντυπώσεις σου από αυτό τον πρώτο μήνα;

Έχω αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα με μεγάλη διάθεση για να προσπαθήσω να γίνω αυτός που ήμουν, να βάλω πολλά γκολ και να προσπαθήσω ώστε να πετύχει κάτι μεγάλο η ομάδα. Και βλέπω με χαρά ότι αυτό γίνεται! Υπάρχει φυσικά πολύς δρόμος μπροστά μας για το πρωτάθλημα, έρχονται παιχνίδια σημαντικά και η ομάδα πρέπει να αποδώσει το μάξιμουμ.

Ερ. Πως εκλαμβάνεις αυτή την μανία του κόσμου με τον Πίτι;
Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος γι’ αυτά που ακούω αλλά εγώ είμαι πάντα προσγειωμένος, προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ και να ξεπερνώ τον εαυτό μου. Τώρα έρχονται σημαντικά παιχνίδια που θα απολαύσει ο κόσμος στα οποία θα παιχτούν τα πάντα στο πρωτάθλημα. Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια και μακάρι να πάρουμε νίκες για να τις χαρίσουμε στους φίλους της ομάδας μας!

Ερ. Θα θέλαμε ένα τελευταίο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας;
Από τον κόσμο της ομάδας μας θέλω να ζητήσω μόνο ένα πράγμα. Στήριξη! Ξέρουμε ότι κάθε Σαββατοκύριακο τόσο εντός όσο και εκτός είναι κοντά μας. Αυτό που ελπίζω είναι να έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι μας στο γήπεδο, να μας αγκαλιάσουν, να μας σπρώξουν και μακάρι στο τέλος να τους χαρίσουμε κάτι καλό!

Μενού