Ανακοίνωση

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για την στάση του παρουσιαστή της εκπομπής “REPLAY” του ΑΝΤ1 Μάριου Αβρααμίδη, ο οποίος χωρίς να τηρήσει τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημόσια στην εκπομπή του ημερομηνίας 27/2/2017 εκστόμισε χωρίς καμία απόδειξη και κανένα σεβασμό προς το Σωματείο ασύστολα ψεύδη, καφενειακού επιπέδου και χαρακτήρα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας μας, καθώς και άλλα που έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.

Αφού δεν επικοινωνείς μαζί μας κύριε Αβρααμίδη για να μάθεις, επικοινωνούμε εμείς μαζί σου, δημόσια και γραπτώς, έτσι ώστε να σε πληροφορήσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι πληρωμένοι και τον Δεκέμβριο, καθώς επίσης και ότι θα πληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες και τον μήνα Ιανουάριο. Σημείωσε δε, ότι στα συμβόλαια τους έχουν όλοι γραπτώς περίοδο χάριτος δύο μηνών, οπότε αυτό την ώρα που εσείς μιλούσατε δημόσια σε μια εκπομπή που θέλει να λέει ότι είναι σοβαρή και υπεύθυνη απέναντι σε όλους δεν ευσταθεί.

Σε ενημερώνουμε κύριε Αβρααμίδη ότι η ΑΕΛ έχει διευθετήσει-αποπληρώσει οικονομικά τις υποθέσεις της με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των προηγούμενων ετών, έχει επίσης διευθετήσει τις υποθέσεις της με τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις παλιές και νέες, ενώ περιμένουμε και την διευθέτηση με τον Φόρο, όπως φυσικά περιμένουν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Αδιάψευστος μάρτυρας για όλα τα πιο πάνω κύριε Αβρααμίδη, αποτελεί ο μηνιαίος έλεγχος των οικονομικών κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ τον οποίο περνά με επιτυχία η ομάδα μας.

Καταλήγοντας, δεν πρόκειται να ζητήσουμε τίποτα από εσάς ως προς τον τρόπο που λειτουργήσατε απέναντι στην ομάδα μας. Σας αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων σας, αλλά και του φίλαθλου κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ