Προπώληση ΑΕΛ – Ομόνοια Λευκωσίας

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (26/11) στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο για την 12η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού “Πρωταθλήματος CYTA”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Πέμπτη (24/11): 10:00-13:00 / 15:00-19:00
Παρασκευή (25/11): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (26/11): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής:
Κανονικό: €15
Μαθητικό: €12
• Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα δωρεάν.

** Τα εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας (θα δίδεται ένα (1) εισιτήριο ανά κάτοχο) του προγράμματος «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ». Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ η μεταβίβαση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας προς τρίτους. Οι κάρτες των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας είναι μπλοκαρισμένες από το ηλεκτρονικό μας σύστημα και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων μας απαγορεύεται να μεταβιβαστούν.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Όσον αφορά στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας, υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κατηγορίας GATE-3 και GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ θα εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο ΜΟΝΟ από τις ΘΥΡΕΣ 3 και 4. Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας LION και VIP θα μπορούν να εισέρχονται στο Τσίρειο από την Κεντρική είσοδο της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Κερκίδας.

** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας στο Τσίρειο (Σάββατο 26/11), θα ισχύει όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα.

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το “AEL OFFICIAL SHOP” σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τυχών συνωστισμό στα ταμεία τις ημέρες των αγώνων. Σημειώνουμε ότι θα γίνεται έλεγχος στα ταμεία με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο 99383800.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ