Ανακοίνωση για τα εισιτήρια ΑΕΛ – Σαλαμίνα

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Νέα Σαλαμίνα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (15/10) στις 20:00 στο Τσίρειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος CYTA. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από την Πέμπτη (13/10) το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε για άλλη μια φορά να ζητήσει μείωση της τιμής των εισιτηρίων από 15 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μαθητικό, σε 10 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Όσοι φίλαθλοι της ΑΕΛ (από 12 ετών και άνω) επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο για την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα θα πρέπει απαραίτητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ». Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι θα μπορούν να γίνονται μέλη του προγράμματος καθημερινά από τα γραφεία της ΑΕΛ στο «Νίκος Σολομωνίδης». Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ και τα έσοδα θα παραχωρηθούν για την συντήρηση του κλειστού «Νίκος Σολομωνίδης» και τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΛ.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ AEL Official Shop:
Πέμπτη (13/10): 10:00-13:00, 15:00-19:00
Παρασκευή (14/10): 09:00-13:00, 15:00-19:00
Σάββατο (15/10): 09:00- 13:00

 

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την πώληση εισιτηρίων είναι η επίδειξη της κάρτας του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”!

 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα έχει καθοριστεί ως εξής:
• ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: €10
• Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν

 

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Όσον αφορά στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κατηγορίας GATE-3 και GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ θα εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο από την Βόρεια και Νότια είσοδο, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας LION και VIP θα μπορούν να εισέρχονται στο Τσίρειο μόνο από την Κεντρική είσοδο της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Κερκίδας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλάμίνα στο Τσίρειο (Σάββατο 15/10), θα ισχύει όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα.

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το “AEL OFFICIAL SHOP” σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τυχών συνωστισμό στα ταμεία τις ημέρες των αγώνων. Σημειώνουμε ότι θα γίνεται έλεγχος στα ταμεία με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο 99383800.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ