Ανακοίνωση για Διαρκείας και “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ υπενθυμίζει τους φίλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Τα γραφεία της ομάδας μας εργάζονται σε συνεχόμενο ωράριο από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

Μην ξεχνάτε ότι με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 25734824 ή στο 99383800 μπορείτε να αγοράσετε Εισιτήριο Διαρκείας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Κύπρο μέσω της χορηγού εταιρείας μας WALLABIES COURIERS!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο (Δευτέρα 12/9), θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα.

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το “AEL OFFICIAL SHOP” (τηλέφωνο καταστήματος 97 869640) σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό στα ταμεία την ημέρα του αγώνα, αφού θα γίνεται έλεγχος με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική -για όλη την ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο- για άτομα από 12 ετών και άνω, στοιχίζει MONO 10 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ και για να επιτραπεί η είσοδος οποιουδήποτε στην Ανατολική κερκίδα σε εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ θα γίνετε μόνο αφού επιδείξει την κάρτα στις εισόδους.

Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” βοηθάμε τμήματα του Σωματείου πέραν του ποδοσφαιρικού, καθώς επίσης και στη συντήρηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στην κλειστή αίθουσα “Νίκος Σολομωνίδης”.

Εξασφαλίστε τις κάρτες σας άμεσα και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο το ΣΩΜΑΤΕΙΟ γιατί “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο 99383800.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ