Η ΑΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Το ξεκίνημα της ομάδας μας ήταν αυτό που όλοι επιθυμούσαμε. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας, όσο και στο Μακάρειο και έτσι πρέπει να συνεχίσει γιατί αυτή η ομάδα μόνο με τον κόσμο ασπίδα στο πλευρό της μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει!

Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, θα χρειαστεί για την είσοδο του κόσμου στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ κερκίδα η κάρτα του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, πέραν του εισιτηρίου ή του Εισιτηρίου Διαρκείας.

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το “AEL OFFICIAL SHOP” (τηλέφωνο καταστήματος 97 869640) σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό στα ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική -για όλη την ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο- για άτομα από 12 ετών και άνω, στοιχίζει MONO 10 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ και για να επιτραπεί η είσοδος οποιουδήποτε στην Ανατολική κερκίδα σε εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ θα γίνει μόνο αφού επιδείξει την κάρτα στις εισόδους.

Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” βοηθάμε τμήματα του Σωματείου πέραν του ποδοσφαιρικού, καθώς επίσης και στη συντήρηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στην κλειστή αίθουσα “Νίκος Σολομωνίδης”.

Εξασφαλίστε τις κάρτες σας άμεσα και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο το ΣΩΜΑΤΕΙΟ γιατί “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο 99383800.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ