Διαπιστεύσεις αγώνων ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ενημερώνει τα Μέλη της ΕΑΚ και γενικότερα τα ΜΜΕ τα πιο κάτω σε σχέση με τον τρόπο διαπίστευσης των αθλητικογράφων για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου της ομάδας μας στο Τσίρειο. Ο τρόπος εξασφάλισης της διαπίστευσης είναι ο ακόλουθος:

1. Θα παραχωρηθούν ονομαστικά σε Μέλη της ΕΑΚ ή Δόκιμα Μέλη της ΕΑΚ μόνιμες διαπιστεύσεις (ΜΙΑ σε κάθε ΜΜΕ).
2. Οι διαπιστεύσεις θα ξεκινήσουν να ισχύουν από τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση Δερύνειας την Κυριακή 21 Αυγούστου.
3. Τις διαπιστεύσεις τους οι αθλητικογράφοι θα μπορούν να τις παραλάβουν από το AEL OFFICIAL SHOP την Παρασκευή (19/8) ή το Σάββατο (20/8) σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος.
4. Όποιοι ενδιαφέρονται (πρέπει απαραίτητα να είναι Μέλη της ΕΑΚ ή Δόκιμα Μέλη της ΕΑΚ) για εξασφάλιση διαπίστευσης σε μεμονωμένους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο Τσίρειο θα πρέπει να αιτούνται κάθε Δευτέρα πριν από τον αγώνα που τους ενδιαφέρει. Σε περίπτωση καθυστέρησης ΔΕΝ θα μπορεί να εξυπηρετηθούν.
5. Σε περιπτώσεις αγώνων με μεγάλο ενδιαφέρον στους οποίους θα υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι η ΑΕΛ θα δίνει προτεραιότητα σε αθλητικογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας και εάν υπάρχει χώρος τότε θα εκδίδει διαπιστεύσεις και για άλλους.
6. Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε ΜΟΝΟ γραπτώς (antoniou.theo3@gmail.com) σε αιτήσεις για διαπίστευση μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 19:00.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μενού