Παρουσίαση νέου οικονομικού συμπαίκτη από την DANOI AEΛ FUTSAL

Αγαπητέ ΑΕΛίστα,

Η DANOI ΑΕΛ Futsal αλλάζει σε όλα επίπεδα. Διοικητικά, λειτουργικά, αθλητικά, επικοινωνιακά αλλά και κοινωνικά. Στην τελευταία ανακοίνωση σου ζητήσαμε να πάρεις και εσύ θέση στο όνειρο. Να αγοράσεις και εσύ το εισιτήριο διαρκείας σου για την νέα χρονιά προκειμένου να είσαι εσύ ο λέοντας που θα βρυχάται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στην νέα μας έδρα το Σπύρος Κυπριανού ή αλλιώς PallaisDesSport. Συνεχίσαμε για την νέα χρονιά την συνεργασία μας με τον χορηγό ονόματος DANOI, κρατήσαμε στο ρόστερ τον περσινό κορμό της ομάδας, στελεχώσαμε επιστημονικά την προπονητική ομάδα με επαγγελματίες δημιουργόντας έτσι τις καλυτερες συνθήκες προς τους αθλητές-προπονητές, φιλάθλους και χορηγούς μας.

Σήμερα, σου ανακοινώνουμε μια νέα μεταγγραφή. Για την ακρίβεια, ενός συμπαίκτη-φίλου ο οποίος πίστεψε στο όραμα μας και είδε στα μάτια μας την δίψα για διάκριση και επιτυχία και θέλει να αποτελέσει μέλος αυτής της μεγάλης γαλαζοκίτρινης οικογένειας. Ακόμη ένας άνθρωπος, ένας επιχειρηματίας ο οποίος θα ζήσει από τις πρώτες γραμμές της μάχης το τι σημαίνει Γαλαζοκίτρινη Υπερηφάνεια.

Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ τον φίλο Γιώργο Τσόκκο. Ο κύριος Τσόκκος, γνωστός από τις δραστηριότητες του ιδίου και της οικογένειας του στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της Κύπρου αποτελεί από σήμερα έναν ισχυρό οικονομικό συμπαίκτη στο οικοδόμημα της ομάδας μας. Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων και συζητήσεων, συντάχθηκε μια στρατηγική όπου θα προασπίζει τα δικαιώματα και (κυρίως) τις υποχρεώσεις και των δυο πλευρών με ένα κοινό στόχο. Η ΑΕΛ ΜΑΣ, η αγαπημένη μας ΑΕΛ να είναι πρωταγωνίστρια για τα επόμενα χρονιά στο Futsal και να διεκδικεί αυτό που αξίζει στο όνομα και την μεγάλη Ιστορία της.

ΑΕΛίστα,

Για το μόνο που μπορούμε με σιγουριά να σου υπογραμμίσουμε είναι ότι η δικιά σου DANOI ΑΕΛ Futsal θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ στο αθλητικό κομμάτι
ΣΤΑΘΕΡΗ στα διοικητικά
ΔΙΑΦΑΝΗΣ & ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΗ οικονομικά
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ επικοινωνιακά
ΔΥΝΑΤΗ M O N O με εσένα στο πλευρό της

Σε καλούμε λοιπόν, να αγκαλιάσεις αυτές τις αλλαγές, να προμηθευτείς ΣΗΜΕΡΑ το εισιτήριο διαρκείας σου και να δεις την αγαπημένη σου ΑΕΛ όπως εσύ επιθυμείς.

Η οικογένεια μας σε περιμένει να μοιραστούμε μαζί το κοινό όραμα και την δίψα για διάκριση προς νέες επιτυχίες.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Σταύρου
Πρόεδρος DANOI ΑΕΛ Futsal