Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και το Δ.Σ. της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τους χιλιάδες ΑΕΛίστες που έδωσαν το παρόν τους στην Συναυλία της Χρονιάς χθες βράδυ στον χώρο στάθμευσης ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ με τους “Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς Συναυλίας:

Print Direct
“Τα Μπάνια” (Πάφος)
Yogurt Berry
Summer Club (Πάφος)
A.Soutzis Audit Ltd
Tsiakkas Copy Center
Theasis

Χωρίς αυτούς η δημιουργία της Συναυλίας θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες:

Galactica, Carlsberg, Παραδεισιώτη, Pepsi, SF Trade (νερό ΑΕΛ) για τις προσφορές και την εξυπηρέτηση, καθώς επίσης και τους χορηγούς μας Privatbank, Krypto Security, Gatorade, Αθλοκίνηση και Wallabies Couriers.

Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την οικογένεια ΓΙΩΡΓΑΛΛΕΤΩΝ (ΠΕΡΑΜΑ) για την πολύτιμη βοήθεια, τον σύνδεσμο φιλάθλων Γυναικών της ομάδας μας LIONESS και τους Εθελοντές του Yellow Pride Cafe.

Ήταν μεγάλη η χαρά μας που είδαμε χιλιάδες ΑΕΛίστες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, δείχνοντας ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που οριοθετούμε. Με την χθεσινή απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση βάλαμε όλοι μαζί τις βάσεις για τις επόμενες εκδηλώσεις της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού!

Φίλοι συνΑΕΛίστες, μας απομένουν είκοσι περίπου ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να συσπειρωθούμε και να ανεβάσουμε κατακόρυφα το νούμερο των Εισιτηρίων Διαρκείας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ