Όλοι οι ΑΕΛίστες με AEL VISA και AEL VISA PREPAID!

Έγινε σήμερα η διάσκεψη τύπου με την οποία η ομάδας μας παρουσίασε τις AΕΛ Visa και ΑΕΛ VISA Prepaid. Το παρών έδωσαν ο διευθυντής της ΑΕΛ Δημήτρης Γιανέλλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου, ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου και ο αρχηγός Μάριος Νικολάου.

«Η εταιρεία ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ θα ήθελε να ενημερώσει τους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ότι στα πλαίσια των ενεργειών που γίνονται για την οικονομική ενδυνάμωση της ομάδας μας αλλά και την παροχή προνομίων προς τους φίλους της ΑΕΛ, είναι και η επαναπροώθηση των καρτών AΕΛ Visa και ΑΕΛ VISA Prepaid.

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, οι φίλοι της ομάδας μας , θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις κάρτες AΕΛ Visa και ΑΕΛ VISA Prepaid. Βασικός σκοπός και πεποίθηση μας είναι οι κάρτες αυτές να βρεθούν στο πορτοφόλι όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ, αφού με τον τρόπο αυτό θα βοηθούν οικονομικά την ομάδα μας, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν οφέλη και προνόμια.

Τα οφέλη/προνόμια που θα έχουν οι φίλοι της ΑΕΛ που θα αποκτήσουν τις κάρτες μας είναι:
– Έκπτωση 10% στους κατόχους της AEL VISA για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς 2016-17.
-15% έκπτωση στο AEL Official Shop
-Η AEL VISA PREPAID είναι ιδανική για χρήση και αγορές στο internet.
-Η ΑΕL VISA PREPAID θα διατίθενται για ηλικίες από 12 ετών και άνω (με την συγκατάθεση πάντα των γονιών τους)
-Θα μπορείτε να αποκτήσετε την AEL VISA PREPAID εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζοντας μόνο το αντίγραφο της ταυτότητάς σας και ένα λογαριασμό κοινής ωφελείας για την βεβαίωση της διεύθυνσής σας.

Τα οφέλη/ προνόμια που θα έχει η ΑΕΛ είναι:
-Ετήσια συνδρομή για AEL VISA 25€ από τα οποία τα 20€ επιστρέφονται στην ΑΕΛ.
-Ετήσια συνδρομή για AEL VISA PREPAID 10€ από τα οποία τα 5€ επιστρέφονται στην ΑΕΛ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και αναμένουμε από όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και οι κάρτες της ΑΕΛ να γίνουν μέρος της ζωής τους και της καθημερινότητάς τους.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ