Χορηγικά πακέτα 2016

Τo τμήμα Marketing θέλει να ενημερώσει ότι για την Αγωνιστική Περίοδο 2016-17 έχει καταρτίσει Χορηγικά Πακέτα που απευθύνονται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες όλων των κλάδων που επιθυμούν να προβληθούν μέσω της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ.

Τα πακέτα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες

1) ΧΟΡΗΓΟΙ
Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα χορηγικά πακέτα που αφορούν προβολή της εταιρείας σας στην εμφάνιση της Α ομάδας, διαφημιστική προβολή στις ηλεκτρονικές επιγραφές του Τσιρείου Σταδίου, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός παροχών-προβολών ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των χορηγών.

2) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Στην κατηγορία ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ περιλαμβάνονται ανταποδοτικά πακέτα που αφορούν προβολή της εταιρείας σας σε συνάρτηση με παροχές από τους συνεργαζόμενους που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες αλλά και είδη-προιόντα προς την εταιρεία μας.

3) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Στην κατηγορία ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ υπάρχει η δυνατότητα προβολής των διαφημιζόμενων μέσω επιγραφών στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ (προπονητικό κέντρο κ.α), αλλά και των επίσημων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της εταιρείας με αντίτιμο προβολής σε οικονομικά πλαίσια προσιτό προς όλες τις επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25734830 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο ael@cytanet.com.cy και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!!!

Τμήμα Μάρκετινγκ & Δημοσίων Σχέσεων
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ