Σόουζα: «Έχω κοινό όραμα με τον Πρόεδρο και τον προπονητή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.ael-fc.com το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα ο Λούκας Σόουζα. Ο 26χρονος μέσος έδειξε με την πρώτη να αντιλαμβάνεται τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχουμε όλοι μας στην οικογένεια της ΑΕΛ.

«Δεν σας το κρύβω ότι είχα πάρα πολλές προτάσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης για να συνεχίσω την καριέρα μου αλλά και από την Κύπρο. Προτίμησα να έρθω στην ΑΕΛ για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Σοφοκλέους με τον οποίο μίλησα σήμερα είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ μεγάλα όνειρα γι’ αυτό τον Σύλλογο. Επίσης, μίλησα σήμερα και με τον προπονητή της ομάδας κ. Χριστοδούλου ο οποίος επίσης με έπεισε ότι είναι πάρα πολύ φιλόδοξος για την χρονιά που έρχεται αλλά και τις επόμενες με την ΑΕΛ. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το όραμα που έχουν και οι δυο για την ομάδα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έρχομαι κι’ εγώ στην ΑΕΛ. Επειδή έχω μεγάλα όνειρα και στόχους για την καριέρα μου».

Τι ξέρεις για την ΑΕΛ;
«Ήδη γνωρίζω αρκετά πράγματα. Φρόντισα κι’ έμαθα πολλά. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για να έρθω όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται. Ήδη παρακολούθησα βίντεο από αγώνες της ομάδας μας και αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο κόσμος. Με ενθουσίασε η γεμάτη κερκίδα και η ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ. Σε λίγες μέρες θα είμαι μαζί τους. Να τους δώσετε τα χαιρετίσματα μου και να τους μεταφέρετε την αγωνία μου για να τους συναντήσω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ