Παρουσίαση του Π. Χριστοδούλου από Ανδρέα Σοφοκλέους

Έγινε πριν από λίγο η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας Πάμπου Χριστοδούλου από τον πρόεδρο του Σωματείου και της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανδρέα Σοφοκλέους. Παρών στην δημοσιογραφική διάσκεψη εκτός του νέου προπονητή ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Θεόδωρος Αντωνίου και ο εκπρόσωπος του προπονητή Πασχάλης Παπαδόπουλος.

Ανδρέας Σοφοκλέους:

proedros

“Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρότασή μας και θα συνεχίσει μαζί μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια για νέες επιτυχίες και τίτλους. Το λαϊκό αίσθημα έπαιξε ρόλο στο να επιστρέψει. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά. Θεωρώ ότι ο Πάμπος επέστρεψε σπίτι του, όλοι θα είμαστε δίπλα του. Το πιο σημαντικό είναι ότι επέστρεψε. Τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε. Ο χρόνος θα δείξει το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κ.Χάβο και τους συνεργάτες του. Ήρθαν σε μια δύσκολη περίοδο και έδωσαν πολλά στην ομάδα με τη δουλειά τους”.

Πασχάλης Παπαδόπουλος:

pasxalis

“Πιστεύω ότι θα γίνει καλή δουλειά. Ήμασταν σε συζητήσεις και με άλλα Σωματεία, όμως τον πρώτο λόγο πάντα τον είχε η ΑΕΛ”.

Πάμπος Χριστοδούλου:

pampos new

“Ποτέ δεν έχω πει μεγάλα λόγια. Για μένα πάνω απ’ όλα είναι η σκληρή δουλειά. Αν θέλει η ομάδα να έχει τύχη, θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα, για να παλεύει στο γήπεδο και να τη σέβονται, όπως ήταν το 2012. Είναι δύσκολο το έργο μας γιατί η ΑΕΛ δεν είναι σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόσμο για την αγάπη του. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το μεγαλείο αυτής της ομάδας Είδα την ΑΕΛ όταν έφυγα και μπορώ να πω ότι δικαιούταν να πάρει ένα τίτλο. Έχουμε καταλήξει στο επιτελείο και θα ανακοινωθεί σύντομα. Δεν με φοβίζει το δύσκολο έργο γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ΑΕΛ. Οι προσδοκίες του κόσμου και αυτό που ζητά, είναι να βλέπει την ομάδα και να την χαίρεται. Αυτό που έχει σημασία είναι η σκληρή δουλειά και η οργάνωση ώστε να μπουν οι βάσεις για να έχει η ομάδα παρόν και μέλλον. Γνωρίζω το ρίσκο. Αυτό που θα προσπαθήσουμε με τους παίκτες είναι να επαναφέρουμε το όνομα της ΑΕΛ. Δεν με φοβίζει τίποτα. Σίγουρα δεν είναι η αρχή της σεζόν για να αλλάξουμε πράγματα. Πρέπει να ηρεμίσει η ομάδα και να δούμε τον προγραμματισμό την νέα σεζόν”.