Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Την πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στο ξενοδοχείο MIRAMARE ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου. Παρών στην δημοσιογραφική και ο αρχηγός της ομάδας Μάρκο Αϊρόσα, όπως επίσης και ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου.

Θεόδωρος Αντωνίου
«Καλημέρα σας και καλωσορίσατε στην δημοσιογραφική μας διάσκεψη. Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα γίνεται κάθε Πέμπτη. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα, θα αποφασίζουμε και θα σας ενημερώνουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Σαλαμίνα. Περιμένουμε την γηπεδούχο ομάδα για να μας στείλει εισιτήρια έτσι ώστε να ξεκινήσει η προπώληση από το AEL Official Shop».

Πάμπος Χριστοδούλου
“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σαλαμίνα και το έχει δείξει με την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Ο στόχος που μπήκε είναι να φύγουμε απ’ τις περιπέτειες όσο πιο γρήγορα γίνεται και απ’ εκεί και πέρα θα δούμε”.
Για τον παρτενέρ του Αντράντε
“Έχω 2-3 ποδοσφαιριστές στο μυαλό μου. Μετά την τελευταία προπόνηση θα αποφασίσω γι’ αυτούς που θα παίξουν. Ο κατάλληλος και ο καλύτερος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας”.
Ερώτηση για 6άδα και επαναληπτικό με Απόλλωνα
“Σίγουρα για εμάς στόχος είναι να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες μας δεν είναι αρκετές για την εξάδα ακόμα και αν κερδίσουμε. Για τον Απόλλωνα για εμάς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, έχουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα. Το σίγουρο είναι πως τα παιδιά θα μπούνε μέσα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ο καλύτερος και πιο τυχερός να πάρει την πρόκριση”.
Για τον προγραμματισμό
“Έχω αρκετά στο μυαλό μου για τον προγραμματισμό, δεν τα έχω μοιραστεί ακόμα με κανένα. Προέχει το αγωνιστικό μέρος και όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσω με το συμβούλιο”.
Για τον κόσμο
“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του στα δυο παιχνίδια που είμαι στην ομάδα. Τους θέλουμε στο Αμμόχωστος να είναι ο 12ος παίκτης, είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους και τα παιδιά τους θέλουν στο πλευρό τους σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι”.

Μάρκο Αϊρόσα
“Όλοι οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε σωστό σημείο και θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να είναι ο 12ος παίκτης”.