Γενική είσοδος 10 ευρώ ΔΟΞΑ-ΑΕΛ (Έναρξη προπώλησης)

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι αρχίζει σήμερα Παρασκευή (06/11) η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με αντίπαλο την ΔΟΞΑ, που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο “Μακάριο” και θα ξεκινήσει στις 16:00. Η Διοίκηση της γηπεδούχου έχει παραχωρήσει την κεντρική Ανατολική κερκίδα για τους φίλους της ομάδας μας.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Παρασκευή (6/11): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (7/11): 09:00-13:00

Τιμή Εισιτηρίου:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: €10
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

** Τα ταμεία στο “Μακάριο” θα ανοίξουν στις 15:00 (Δίπλα από το Λευκόθεο).

** Οι φίλοι της ομάδας μας προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην Ανατολική πλευρά του γηπέδου (Δίπλα από το Λευκόθεο).

** Υπενθυμίζουμε στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ