ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Φίλοι ΑΕΛίστες, για πολλοστή φορά το κάλεσμά μας έμεινε αναπάντητο. Δυστυχώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανένα παράγοντα ή φίλο της ομάδας μας για να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΛ και επομένως πορευόμαστε μαζί, όπως συμβαίνει εδώ και 8 χρόνια.

Με μία διοίκηση η οποία απέδειξε και στις πιο δύσκολες στιγμές ότι κουβαλάει ΑΕΛίστικη μαγκιά και δεν έχει κανένα φόβο μπρος στις όποιες δυσκολίες. Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε και προσπαθήσαμε να έχουμε την ΑΕΛ εκεί που την θέλουμε και της αρμόζει. Μια διοίκηση που απέδειξε πάμπολες φορές ότι βάζει πάνω απ όλα το συμφέρον της ΑΕΛ. Μια διοίκηση που πλήρωσε ποικιλοτρόπως το κόστος της διαχείρισης της ΑΕΛ, αλλά είναι πάντα εδώ, πάντα στις επάλξεις να κρατάει ψηλά την σημαία και την ιδέα του ΑΕΛισμού.

Λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν κάνουν τίποτα. Λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι κάθονται στην πολυθρόνα του σπιτιού τους, στο ραδιόφωνό τους, στο πληκτρολόγιο του κομπιούτερ τους και κριτικάρουν εκ του ασφαλούς. Αυτοί φίλοι ΑΕΛίστες οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν πάνω απ’ όλα το ΕΓΩ τους και όχι την ΑΕΛ μας!

Γι’ αυτό, ετούτη την ώρα επιβάλλεται επιτέλους η αληθινή μαζική συσπείρωση των αγνών ΑΕΛιστών, γύρω από την ιδέα του ΑΕΛισμού, γιατί πάνω απ’ όλους και όλα πρέπει να είναι μόνο η ΑΕΛ.

Οφείλουμε να στηρίζουμε όλοι μας με πάθος, σθένος και καρδιά ότι αποτελεί την ΑΕΛ. Έφτασε η ώρα ο καθένας μας να αναλάβει το ελάχιστο καθήκον που του αναλογεί. Πρέπει να στηρίξουμε με πάθος την ομάδα. Πρέπει να αγοράσουμε τα εισιτήρια διαρκείας μας και αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμβάλουν περισσότερο να το πράξουν έτσι ώστε να προετοιμαστεί μια φυσιολογική διάδοχη κατάσταση με κύριο άξονα τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ, γιατί αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι μεσσίες και σωτήρες δεν υπάρχουν.

Ας ξεκινήσουμε από σήμερα ο καθένας μας από την πλευρά του να κάνει το καθήκον του στηρίζοντας την ποδοσφαιρική ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο, την εκάστοτε διοίκηση που θα υπάρχει στο Σωματείο και στην Εταιρεία γιατί αυτό είναι η ΑΕΛ. Αυτό βέβαια επιβάλλεται να ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΛ. Καλαθόσφαιρα, Φούτσαλ, Πετόσφαιρα, Μπιλιάρδο και Μπόουλινγκ. Ας αντιληφθούν όλοι επιτέλους ότι μόνο με τη καθολική στήριξη του ίδιου του κόσμου της ΑΕΛ θα υπάρχουν συνεχώς άτομα, παράγοντες, οι οποίοι θα βρίσκουν το θάρρος να αναλαμβάνουν το τεράστιο βάρος της διαχείρισης της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Καλούμε ακόμα και τώρα τον οποιοδήποτε παράγοντα ή φίλο της ΑΕΛ επιθυμεί να συμβάλει ουσιαστικά στα οικονομικά και στη διαχείριση της ομάδας μας να το πράξει, ενώ παράλληλα να αναλάβει και καθήκοντα στο Συμβούλιο της Εταιρείας, αφού μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ΑΕΛ μας εκεί που της αξίζει και την ονειρευόμαστε.

ΖΗΤΩ Η ΑΕΛ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!

Με εκτίμηση

Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος ΑΕΛ