Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων ΑΕΛ – ΑΕΚ

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 2/10 αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, που θα γίνει την ημέρα γενεθλίων της ομάδας μας, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Παρασκευή (2/10): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (3/10): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων:

Κανονικό Εισιτήριο: €20
Μαθητικό Εισιτήριο: €12
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ εξ αιτίας των γενεθλίων του μεγαλύτερου Αθλητικού Σωματείου της Κύπρου που μπαίνει στην περίοδο των εορτασμών των 85 χρόνων ζωής του, αποφάσισε όπως επιχορηγήσει το κανονικό εισιτήριο από 20 ευρώ προς 12 ευρώ για τις ακόλουθες κατηγορίες φιλάθλων της ομάδας μας:

– Φοιτητές
– Στρατιώτες
– Άνεργους
– Πολύτεκνους
– Συνταξιούχους
* Για την παραχώρηση εισιτηρίων θα πρέπει να επιδεικνύονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

** Για την αγορά εισιτηρίου ισχύει για όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι θα πρέπει να επιδείξουν την κάρτα μέλους του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” ή την απόδειξη, ή να προχωρήσουν επί τόπου (θα υπάρχουν ειδικά περίπτερα εγγραφής δίπλα από τα ταμεία του Τσιρείου) στην εγγραφή τους στο πρόγραμμα και ακολούθως με την απόδειξη θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήριο για την αναμέτρηση. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.

** Υπενθυμίζουμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε όσους είναι μέλη του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” και από τα ταμεία του γηπέδου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ