Χριστάκης Χριστοφόρου: «Από εμάς εξαρτάται»

Δόθηκε σήμερα η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητή μας, Χριστάκη Χριστοφόρου για το παιχνίδι με τον Πάφο FC.
Αναλυτικά:
Η αρχική τοποθέτηση
«Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς γιατί η Πάφος έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Για το παιχνίδι πλην των Ντεγκρά και Ρομπέρ όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή μας, συμπεριλαμβανομένου και του Ελευθερίου. Θέλω και εγώ να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί τον θέλουμε δίπλα μας. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη».
Για τα συμπεράσματα από τις πρώτες αγωνιστικές:
«Είναι αρκετά μικρό το δείγμα ακόμη και θέλουμε περισσότερο χρόνο, ωστόσο βδομάδα με βδομάδα βελτιωνόμαστε. Το γκολ θα έρθει, δεν είναι μόνο θέμα των επιθετικών και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είμαι αισιόδοξος ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα».
Για το αρνητικό σημείο της ΑΕΛ:
«Δουλεύουμε πάνω στη διάρκεια της απόδοσης μας. Μέχρι στιγμής είχαμε μικρά διαστήματα στα οποία ήμασταν καλοί και θέλουμε να τα αυξήσουμε».
Για τις δηλώσεις που έγιναν από πλευράς Πάφου:
«Έχουν κάθε δικαίωμα να λένε ότι νοιώθουν. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού εξαρτάται από εμάς».
Για το επίπεδο ετοιμότητας:
«Έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μετά την πρώτη αγωνιστική, από τους οποίους οι τρεις είναι βασικοί. Το είπα και πριν ότι θέλουμε χρόνο».
Για την τακτική:
«Η Πάφος παίζει ορθόδοξα και δεν κρύβεται πίσω στην άμυνα της. Θα προσπαθήσουμε για αύξηση των επιθέσεων και να κερδίσουμε το παιχνίδι».