Συνάντηση και δείπνο ενότητας

Συνάντηση για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων των εορτασμών των 85χρόνων ζωής της ΑΕΛ και ακολούθως δείπνο είχαν χθες βράδυ μέλη της Διοίκησης, αντιπροσωπεία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και αντιπροσωπεία ομάδας ΑΕΛιστών, οι οποίοι έδειξαν προθυμία να βοηθήσουν με κάθε τρόπο το Σωματείο αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο κλειστό “Νίκος Σολομωνίδης” όπου αποφασίστηκαν οι πρώτες ενέργειες για τους εορτασμούς, ενώ ενημερώθηκαν ενδελεχώς οι παριστάμενοι και για τις κινήσεις της Διοίκησης σε διάφορα άλλα σημαντικά έργα που όμως για την ώρα δεν είναι ανακοινώσιμα.

Ακολούθως όλοι μαζί δείπνησαν σε γνωστή ταβέρνα της πόλης προσκεκλημένοι από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, παρουσία και του προπονητή της ομάδας μας Χριστάκη Χριστοφόρου. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους με τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Γιάπα συναντήθηκαν με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας μέσα σε άριστο κλίμα για 2η φορά σε λίγες ημέρες σε μια προσπάθεια από κοινού για να μπουν οι βάσεις για μια νέα εποχή, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες δυσκολίες και τα προβλήματα που θα συναντήσουμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Η νύχτα έκλεισε με τους παρόντες να δίνουν ραντεβού το βράδυ της Κυριακής στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας σε μια ημέρα που το Σωματείο μας θα γιορτάζει τα γενέθλιά του!

85 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ