Η συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι της Κυριακής

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας Χριστάκη Χριστοφόρου ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής. Πρώτος μίλησε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ομάδας μας Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στα ακόλουθα.

Χριστάκης Χριστοφόρου: “Θέλω κι εγώ να καλέσω τον κόσμο να έρθει μαζικά να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας”

“Σας καλωσορίζουμε στην Συνέντευξη Τύπου. Θέλω να κάνω κάλεσμα στον κόσμο μας να γεμίσει την Ανατολική εξέδρα για να βοηθήσει τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής. Επίσης καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Είναι ένα πρόγραμμα που θα δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα τμήματα του Σωματείου μας. Αν κάνετε μια βόλτα εδώ στο γήπεδο μας θα δείτε αρκετά προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να μπορούν οι ομάδες μας να αγωνίζονται. Επίσης θέλω να πω ότι είναι ήδη online η νέα μας ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.ael-fc.com. Εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για την ομάδα μας. Ευχαριστίες στο Σάββα Νικολάου που δούλεψε αφιλοκερδώς και θυσίασε πολύ προσωπικό χρόνο για να βγει στον αέρα αυτή η σελίδα”.

Ακολούθως πήρε το λογο ο τεχνικός της ομάδας μας Χριστάκης Χριστοφόρου:

“Την Κυριακή παίζουμε με τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχουν προγνωστικά σε τέτοιου είδους αγώνες. Είναι ερωτηματικά για την ομάδα μας οι Γιώργος Ελευθερίου και Μάρκο Αϊρόσα. Για εμάς οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει κάτι στους στόχους μας. Θέλω κι εγώ να καλέσω τον κόσμο να έρθει μαζικά να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας”.

Σε ερώτηση ποιος είναι πιο κοντά από τους Ελευθερίου και Αϊρόσα είπε: “Χθες είχαμε ρεπό. Σήμερα και τις επόμενες ημέρες θα δούμε. Αν και οι δύο λείπουν τότε θα ψάξουμε για άλλη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας”.

Για τον Μάικ Σέμα είπε τα ακόλουθα: “Ο Σεμα είναι σε καλή κατάσταση και έκανε προπονήσεις μόνος και σε ομάδα. Είναι πιο έτοιμος από ότι τον περιμέναμε”.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ